Loopbaan coaching

Wellicht heb je inmiddels een mooi CV opgebouwd en begint het toch ergens te kriebelen. Heb je het allemaal best goed voor elkaar maar denk je soms: is dit alles? Het kan ook zo zijn dat de dingen die je nu doet veel moeite en energie kosten. Ik ga graag op zoek met jou naar datgene wat echt bij je past en waar je juist energie van krijgt. Deze zoektocht begint voor mij bij wie je echt bent en waar jouw talenten liggen. Vanuit daar maken we de stap naar wat je wilt en hoe je daar kunt komen.

Deze vorm van coaching helpt je bij diverse carrière vraagstukken. Ik kan je helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past. Maar ik kan je ook ondersteunen om je binnen je huidige functie/bedrijf te ontwikkelen en (nog) meer vanuit je kracht te werken.

 

Life coaching

Persoonlijke groei kun je in mijn ogen maar op één manier realiseren: door het loslaten. Loslaten van oude gewoontes, belemmerende overtuigingen en af en toe eens risico nemen. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Door middel van deze vorm van coaching gaan we dieper inzoomen op wie jij bent als persoon: wat zijn je drijfveren en waar liggen jouw kernwaarden? Ook kan het hierbij helpen om je bewust te worden van je blinde vlek die je mogelijk in de weg zit in bepaalde situaties. Life coaching kan je nieuwe inzichten geven en zo ontstaat er hopelijk weer ruimte om in mogelijkheden te denken. Dit zal je uiteindelijk meer rust en energie geven.

Roots coaching en dialoog sessies 

Alles begint bij de wortels. Waar je vandaan komt en wat er zich in de eerste jaren van je leven heeft afgespeeld heeft invloed op hoe je nu in het leven staat. Dit gaat soms nog verder terug dan jouw geboorte. Wetenschappelijk is bewezen dat bepaalde gebeurtenissen, zogenaamde trauma’s, van generatie op generatie kan worden doorgegeven. We gaan terug naar het begin. Samen met jou maak ik de reis van je leven. Zodat je hopelijk je wortels kunt erkennen en met een realistische blik naar de toekomst kunt kijken.

 

Daarnaast bied ik vanaf september 2023 ook dialoogsessies aan waarin de Indische en/of Molukse roots centraal staan. In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers zullen we diverse thema's bespreken. Dit zijn thema's als identiteit, belemmerende overtuigingen tot intergenerationeel trauma. Meer informatie over deze dialoog sessies volgen spoedig.